USUI konjakové ŠPAGETY v nálevu (270 g)
Konjakové špagety jsou vhodné pro keto dietu, low carb stravování i do běžného jídelníčku.
Surovinou pro výrobu bezsacharidových konjakových příloh jsou hlízy konjaku – významný zdroj vlákniny zvané glukomannan. Ten napomáhá hubnutí** a udržení normální hladiny cholesterolu v krvi*. Nastartujte s konjakovými těstovinami zdravý životní styl bez zbytečných kalorií, sacharidů, lepku, cukru, tuku a laktózy.
V dietě KetoMix si konjakové těstoviny můžete dopřát v neomezeném množství. Mají neutrální chuť, připravit si tak můžete třeba salát, rizoto nebo špagety s bazalkovým pestem.
* Konjakový glukomannan přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku dosáhnete konzumací 4 g glukomannanu denně. Toto množství přijmete konzumací 150 g těchto konjakových těstovin.
** Konjakový glukomannan přispívá ke snížení hmotnosti. Příznivého účinku dosáhnete konzumací 3 g glukomannanu denně. Toto množství přijmete konzumací 120 g těchto konjakových těstovin.
Proč jíst konjakové těstoviny USUI?
- Bezsacharidové špagety z konjaku,
- vhodné pro keto dietu i všechny ostatní typy diet,
- snižují cholesterol* a napomáhají hubnutí**,
- jídlo připravíte za pár minut,
- konjakové špagety se hodí pro diabetiky a celiaky.
Příprava: Konjaková příloha je po vylití nálevu připravena ke konzumaci. Konjakovou přílohu můžete vařit, restovat i péct.
Složení: Voda 95,7 %, sušená hlíza z konjaku 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Nutriční hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
Energetická hodnota |
25 kJ / 5 kcal |
Tuky |
0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
0 g |
z toho cukry |
0 g |
Vláknina |
2,7 g |
Bílkoviny |
0 g |
Sůl |
0 g |
Hmotnost: 270 g
Hmotnost pevného podílu: 200 g
Skladování: uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření skladujte v čisté vodě v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Nezmrazujte.
Distributor: Opravdové hubnutí, s.r.o., Českomoravská 2408/1a, 190 00 Praha 9
Kategorie: | KONJAK |
---|---|
Hmotnost: | 0.27 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.