KetoDiet Proteinový croissant s PISTÁCIOVOU náplní (1ks – 1 porce)
Jemný, typicky vláčný croissant a náplň z pravých pistácií. Stačí jedno sousto a podlehnete mu.
Croissant — káva — pohoda
Vysoký obsah bílkovin
Vysoký obsah vlákniny
Nízký obsah cukru
Praktické balení na cesty
Proteinový croissant je balený po jednom, aby si uchoval čerstvost.
Dopřejte si ho ke kávě. Přihoďte ho do batohu na cesty.
V průběhu diety 1 croissant = 1 porce.
Složení
Proteinový croissant s pistáciovou náplní. Jemné pečivo. Se sladidlem. S vysokým obsahem bílkovin. S vysokým obsahem vlákniny. S nízkým obsahem cukru.
Složení: pšeničná bílkovina, rýžová bílkovina, akáciová vláknina, pšeničná vláknina, máslo, pistáciový krém [mléčné bílkoviny, hrachová bílkovina, ovesná bílkovina, pistácie (5 %), rýžová bílkovina, erythritol, slunečnicový olej], emulgátory: slunečnicový lecitin, mono-a diglyceridy mastných kyselin, pekařské droždí, sůl, konzervant: sorban draselný; sladidlo: cyklamát sodný, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy vajec, ořechů a lupiny.
Doporučená denní dávka: Pokud si v průběhu dietního plánu dopřejete 1 croissant s pistáciovou náplní, poslouží vám jako 1 denní porce.
Výživové údaje
na 100 g | na 1 porci (65 g) | |
---|---|---|
Energie | 1 575 kJ/376 kcal | 1 024kJ/245 kcal |
Tuky | 22 g | 14,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g | 7,2 g |
Sacharidy | 9,6 g | 6,3 g |
z toho cukry | 1,0 g | 0,7 g |
Vláknina | 14 g | 9,1 g |
Bílkoviny | 26 g | 17 g |
Sůl | 1,12 g | 0,73 g |
Skladování a výrobce
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Vyrobeno pro KetoDiet Europe SE, se sídlem Ovocný trh 1096/8, 110 00 Praha 1, Česká republika, IČO 14053225.
Kategorie: | Proteinové a dietní PEČIVO |
---|---|
Hmotnost: | 0.065 kg |
Obsah BÍLKOVIN na porci: | Střední (10-20 gramů) |
Obsah SACHARIDŮ na porci: | Keto (5-10 gramů) |
Obsah TUKŮ na porci: | Střední (10-15 g) |
Obsah ENERGIE na porci: | Nízký (200-300 kcal) |
BEZ LAKTÓZY: | NE |
BEZ LEPKU: | NE |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.