KetoDiet Proteinová PIZZA – hotové těsto (1 porce)
Těsto na super rychlou proteinovou pizzu. Stačí přidat oblíbené suroviny a 5 minut péct.
Italská pizza – ikonické jídlo za pár minut
A vůbec není v rozporu s vaší snahou zhubnout. Má v sobě totiž dvojnásobek bílkovin a asi 10× méně sacharidů než běžná těsta na pizzu.
Pro inspiraci příklady, čím si dozdobit pizza těsto
1. krok

olivový olej + česnek + žampiony + po upečení čerstvá rukola
2. krok a 3. krok

zakysaná smetana + česnek + kuřecí maso (max. 50 g) + špenát
nebo

rajčatový protlak + šunka (max. 25 g) + mozzarella (max. 25 g) + bazalka
Složení
Proteinový základ na pizzu. S vysokým obsahem bílkovin. S vysokým obsahem vlákniny.
Složení: ovesná vláknina, akáciová vláknina, pšeničná vláknina, pšeničné bílkoviny, olivový olej, kokosový olej, kyselina kaprylová, L-leucin, emulgátor: slunečnicový lecitin, sůl, přírodní kvasnice, mono-a diglyceridy mastných kyselin, konzervant: sorban draselný. Může obsahovat stopy ořechů, vlčího bobu, sezamu a hořčice.
Balení obsahuje 1 porci po 100 g.
Postup přípravy
- Předehřejeme troubu na 220 °C. Přidáme oblíbené ingredience a pečeme na pečicím papíře po dobu 5 minut.
- Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísadách, které na pizzu zvolíte.
- Pizzu je možné připravit také za pomoci pánve nebo v mikrovlnné troubě.
Výživové údaje
na 100 g | |
---|---|
Energie | 900 kJ/215 kcal |
Tuky | 7,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3,0 g |
Sacharidy | 5,0 g |
z toho cukry | 1,0 g |
Vláknina | 30 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 1,35 g |
Skladování a výrobce
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Vyrobeno pro KetoDiet Europe SE, se sídlem Ovocný trh 1096/8, 110 00 Praha 1, Česká republika, IČO 14053225.
Kategorie: | Proteinové a dietní PEČIVO |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Obsah BÍLKOVIN na porci: | Střední (10-20 gramů) |
Obsah SACHARIDŮ na porci: | Ultra Keto (do 5 gramů) |
Obsah TUKŮ na porci: | Nízký (do 10 g) |
Obsah ENERGIE na porci: | Nízký (200-300 kcal) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.