KetoDiet Proteinová omeleta – příchuť SLANINA (1 porce)
Váš oběd, vaše večeře, vaše chvíle! Základem je nadýchaná omeleta s vůní křupavé slaniny. Třeba se špenátem, s žampiony, s parmezánem... Pusťte se do ní.
Vydatný oběd
Hlad nemá v naší dietě místo. Takové bílkoviny totiž pořádně zasytí. Omeleta jich má přesně 62 %.
Chrání svaly
Jediné povolené ztráty jsou na tucích! Bílkoviny nedopustí, abyste přišli o svalovou hmotu.
S vitamíny a minerály
Bez nich by naše tělo nefungovalo tak, jak má. Myslete na ně ve svém jídelníčku.
Bez lepku
V téhle omeletě lepek nehledejte. Hledali byste totiž marně.
Snadná příprava
A taky rychlá. Tři minuty a máte navařeno. Hned od prvního kroku dietního plánu ji můžete třeba s grilovanou zeleninou.
Praktické balení
Není třeba s sebou po kapsách nosit vejce, slaninu, sůl ani pepř, abyste připravili perfektní omeletu.
Složení
Sypká směs k přípravě vaječné omelety se zeleninou a slaninovou příchutí, s vitamíny a minerálními látkami. S vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cukru.
směs bílkovin (72 %) (sušený vaječný bílek, micelární kasein, hydrolyzovaný vepřový kolagen, sójový izolát, syrovátkový bílkovinný koncentrát) 13 % sušená vejce, inulin (vláknina), 2 % směs sušené mleté zeleniny (bazalka, pastiňák kořen, petržel kořen, mrkev cibule, petrželová nať, celerový kořen, libečkový kořen, pórek), jedlá sůl, směs vitaminů a minerálních látek (oxid hořečnatý, chlorid draselný, vápenaté soli kyseliny trihydrogenfosforečné, kyselina L-askorbová, glukonan zinečnatý, fumaran železnatý, D,L-alfa-tokoferol -acetát, nikotinamid, D-pantothenan vápenatý, glukonan měďnatý, síran manganatý, retinol-acetát, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, thiamin-hydrochlorid, cholekalciferol, kyanokobalamin, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin); zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulosy, slaninové aroma, emulgátor: sójový lecitin.
Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.
Hmotnost 1 porce: 27 gramů
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Postup přípravy
Obsah sáčku nasypte do vhodné nádoby/shakeru. Řádně rozmíchejte pomocí metličky/mixeru ve 100 ml studené vody do homogenní směsi. Směs nalijte na předem rozpálenou pánev s kapkou oleje. Smažte 2 minuty. Jakmile omeleta začne ze spodní strany tuhnout, podeberte ji, otočte a dosmažte ještě asi 1 minutu.
Výživové údaje
na 100 g na 1 porci (27 g)
Energie | 1671 kJ/395 kcal | 451 kJ/107 kcal |
Tuky | 7,8 g | 2,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,5 g | 0,4 g |
Sacharidy | 19,0 g | 5,2 g |
z toho cukry | 2,1 g | 0,6 g |
Vláknina | 5,5 g | 1,5 g |
Bílkoviny | 62,0 g | 17,0 g |
Sůl | 5,00 g | 1,40 g |
Vitamíny a minerály
*% na 100 g na 100 g *% na 1 porci (27 g) na 1 porci (27 g)
Vitamín A | 74 % | 593 µg | 20 % | 160 µg |
Vitamín D3 | 74 % | 3,7 µg | 20 % | 1 µg |
Vitamín E | 74 % | 8,9 mg | 20 % | 2,4 mg |
Vitamín C | 133 % | 107 mg | 36 % | 28,8 mg |
Vitamín B1 | 133 % | 1,5 mg | 36 % | 0,4 mg |
Vitamín B2 | 133 % | 1,9 mg | 36 % | 0,5 mg |
Niacin | 133 % | 21,3 mg | 36 % | 5,8 mg |
Vitamín B6 | 133 % | 1,9 mg | 36 % | 0,5 mg |
Kyselina listová | 133 % | 266,7 µg | 36 % | 72,0 µg |
Vitamín B12 | 133 % | 3,3 µg | 36 % | 0,9 µg |
Biotin | 133 % | 66,7 µg | 36 % | 18,0 µg |
Kyselina pantothenová | 133 % | 8,0 mg | 36 % | 2,2 mg |
Vápník | 108 % | 864,0 mg | 29 % | 233,0 mg |
Fosfor | 97 % | 678,9 mg | 26 % | 183,3 mg |
Draslík | 111 % | 2222,2 mg | 30 % | 600,0 mg |
Železo | 74 % | 10,4 mg | 20 % | 2,8 mg |
Zinek | 74 % | 7,4 mg | 20 % | 2,0 mg |
Měď | 74 % | 0,7 mg | 20 % | 0,2 mg |
Jód | 74 % | 111,1 µg | 20 % | 30,0 µg |
Selen | 74 % | 40,7 µg | 20 % | 11,0 µg |
Hořčík | 48 % | 185,2 mg | 13 % | 50,0 mg |
Mangan | 74 % | 1,5 mg | 20 % | 0,4 mg |
*% denní referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek (dospělí)
Distributor: KetoDiet Europe SE, Ovocný trh 1096/8, 110 00 Praha 1
Kategorie: | OMELETY |
---|---|
Hmotnost: | 0.027 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.