KetoDiet Proteinová omáčka ARRABBIATA (190 g)
Milujete tradiční italskou kuchyni? Pak znáte tuhle lehce pikantní omáčku na rajčatovém základu. Dopřejte si pasta arrabbiata kdykoliv během diety.
Hodí se snad ke všemu
Hned od 1. kroku jako omáčka na fusilli nebo proteinovou pizzu. Skvělá je i jako dip k opečenému pečivu nebo slaným snackům.
Špagety arrabbiata
V dalších fázích diety určitě ochutnejte naše proteinové špagety all arrabbiata. Omáčku přidejte k masu.
Rajčata & špetka chilli
V omáčce rozeznáte osobitou chuť rajčat, na konci vás příjemně štípne chilli. Arrabbiata má říz.
Možná už jste slyšeli, že pomáhají rychleji hubnout. To je bonus, co říkáte?
Výjimečná díky bílkovinám
Vašim jídlům dodá rajčatová omáčka skvělou chuť. Vám jen tak mimochodem porci bílkovin pro ochranu svalů.
Oceníte rychlost
Když nechcete trávit v kuchyni hodiny, vsaďte na těstoviny all arrabbiata. Skleničku v dietě rozdělte zhruba na 5 porcí.
Složení
Omáčka z rajčat a chilli papriček s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny. S nízkým obsahem cukru. Bez lepku.
Složení: rajčatová dřeň 59 %, hrachová bílkovina 11 %, voda, inulin, rajčatový koncentrát, cibule, slunečnicový olej, sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, chilli 0,3 %. Může obsahovat: stopy mléka, ryb, vajec, celeru, sóji, ořechů, hořčice, oxidu siřičitého.
Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.
Určeno k přímé spotřebě. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 1 týdne.
Doporučená denní dávka v dietě = cca 40 g (3× čajová lžička).
Výživové údaje
na 100 g | |
---|---|
Energie | 446 kJ/107 kcal |
Tuky | 4,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 3,5 g |
z toho cukry | 2,4 g |
Vláknina | 6,0 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0,88 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Distributor: KetoDiet Europe SE, Ovocný trh 1096/8, 110 00 Praha 1
Kategorie: | PYRÉ, POMAZÁNKY a DŽEMY |
---|---|
Hmotnost: | 0.19 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.