KetoDiet Keto BAKE ROLLS s parmezánem
Do křupavých pečených suchárků se zamilujete na první sousto. Olivový olej a italský parmezán.
Objevte delikatesu nabitou bílkovinami.
Pečené z kvalitní italské mouky
Do ní jsme přidali vaječný bílek, olivový olej, špetku soli, droždí a ještě...
Parmezán – král všech sýrů
Křupavé pečené bruschetty v sobě nezapřou Itálii složením ani jedinečnou chutí.
Bake Rolls v dietě? Ano!
I ti, kdo si hlídají linii, rádi mlsají. Naše Bake Rolls v sobě ale mají 3× víc bílkovin než ty běžné. Není mlsání jako mlsání.
V jednom sáčku (tedy jedné porci) jsou jen 4 g sacharidů. A z nich pouze půl gramu přirozeně se vyskytujících cukrů.
S akáciovou vlákninou
Působí jako prebiotikum a podporuje tak naše trávení. V jednom sáčku je celých 14 g vlákniny.
Bez palmového oleje
My jsme vsadili na klasiku v podobě olivového oleje, který dodává nezaměnitelnou chuť.
Složení
Proteinové bake rolls – crostini s parmezánem. S vysokým obsahem bílkovin a vlákniny. S nízkým obsahem cukru. Baleno v ochranné atmosféře.
Složení: pšeničná bílkovina, akáciová vláknina, ovesná bílkovina, rýžová bílkovina, vaječný bílek, pšeničná vláknina, 5 % parmezán, olivový olej, přírodní droždí, sůl, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy vlčího bobu, ořechů, sezamu, vajec, mléka, lepku, ovsa a sóji.
Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.
Není vhodné pro děti.
Doporučená denní dávka v dietě = 1 kus (sáček – 50 g) nahradí 1 porci.
Balení obsahuje 1 porci po 50 g.
Výživové údaje |
na 100 g |
na 1 sáček (50 g) |
---|---|---|
Energie | 1 566 kJ/374 kcal | 783 kJ/187 kcal |
Tuky | 14 g | 7,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,0 g | 2,5 g |
Sacharidy | 8 g | 4,0 g |
z toho cukry | 1 g | 0,5 g |
Vláknina | 28 g | 14 g |
Bílkoviny | 40 g | 20 g |
Sůl | 1,35 g | 0,68 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Distributor: KetoDiet Europe SE, Ovocný trh 1096/8, 110 00 Praha 1
Kategorie: | SNACKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.