KetoDiet Hotové jídlo – KRŮTA se ZELÍM (1 porce)
Šťavnaté kousky libového krůtího masa a čerstvé zelí. Žádné konzervanty ani barviva, jen české suroviny. Přibalte si hotové jídlo na cesty i do kanceláře.
Kvalitní české suroviny
Česká krůta, české zelí: jednoduše samé regionální suroviny. Vybíráme podle přísných pravidel, aby vám vždy chutnalo.
Žádné konzervanty
Žádné chemické látky ani polotovary. Díky unikátní metodě přípravy a balení nejsou potřeba.
Nepřesolené
Dodržení zásad zdravé výživy.
Bez lepku
Hotové krůtí maso se zelím můžete i vy, kdo chcete nebo musíte vynechat ze stravy lepek.
Po hotovce sáhněte již v rámci 2. kroku dietního plánu. Poslouží vám jako běžné nízkosacharidové jídlo.
Rychle na talíři
Stačí chvilku prohřát na pánvičce, v mikrovlnce nebo třeba ve vodní lázni.
Pro každého na cestách
Díky patentované metodě balení vydrží hotovka 36 měsíců. Nemusí být v ledničce, spokojí se se suchým místem a stabilní teplotou.
Vynikající a zdravé
Vybrali jsme ty nejlepší ingredience s ohledem na vaše zdraví a štíhlou linii. Ať vám chutná!
Složení
Krůta se zelím. Hotový pokrm. Sterilováno.
zelí hlávkové bílé (60 %), krůtí maso (33 %), cibule, olej řepkový, sůl kamenná, kmín.
Hmotnost 1 porce = 300 g
Skladování
Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Postup přípravy
Pánev: Jídlo vysypte ze sáčku na pánev nebo do kastrůlku a ohřívejte cca 5 minut, občas promíchejte. Poté konzumujte.
Mikrovlnná trouba: Pokrm vysypejte za sáčku na talíř a ohřejte cca 3 minuty v mikrovlnné troubě.
Jídlo můžete i se sáčkem ohřát ve vodní lázni cca 10 minut.
Výživové údaje na 100 g
Energie | 416 kJ/99 kcal |
Tuky | 4,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 6,8 g |
z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny | 8,5 g |
Sůl | 0,90 g |
Distributor: KetoDiet Europe SE, Ovocný trh 1096/8, 110 00 Praha 1
Kategorie: | Hotová JÍDLA |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.